Nilüfer Kombi Temizlik Hizmetleri
Nilüfer Kombi Temizlik Hizmetleri
Petek ve Kombi Temizleme, Kombi Bakımı, Yerden Isıtma Sistemleri Profesyonel Firmaların Uzman Personeli Tarafından Yapılması Gereken Bakım Çalışması ve Temizleme İşlemleridir.
Kombi ve Petek Temizliğinde Kullanmış Olduğumuz Makine ve Teçhizatlarda Asitsiz İçerikli Kimayasallar Kullanııyor. Kombi ve Petek Temizliği İçin Evde Uygun Bir Yerde Kombi ve Petek Temizlik Makinesini Kombi Tesisatına Bağlamak Gerekir. Böylece Dışarıya Atılacak Kireç ve Tortuların Kısa Bir Güzergah İle Evi Kirletmesi Önlenir. Bağlantı İçin Tercih Edilmesi Gereken En Doğru Noktalar Kombi Altı Veya Radyatör Vanaları Olmalıdır.
Nilüfer Kombi Ve Petek Temizleme
Kullanılan Kombi ve Petek Temizleme Makinasının Su ve Havayla Çalışması Gerekir. Kalorifer Borularının Hacminin Küçük Olduğu Isıtma Tesisatlarında, Sıkıştırılmış Hava ve Su, Radyatörün İçinde Geniş Bir Alanla Karşılaşır. Peteğin Dibine Oturmuş Olan Kireç ve Tortuları Bir Anda Havalandırarak Sistemden Dışarı Atmayı Sağlayan Makineler 2 ile 3 Bar Arası Basınç İle Çalışırlar.
Radyatör Temizliği İşlemine Çıkış Borusundan Temiz Su Gelene Kadar Devam Edilmelidir. Kombi ve Petek Temizleme Tamamlandıktan Sonra, Kalorifer Tesisatının Büyüklüğüne Göre Bazik Özelliğe Sahip Koruma ve Temizleme Kimyasalı Atılarak Temzilenenen Parçalar Yerine Takılır. Kombinin Su Seviyesi Ayarlanıp Peteklerin Havası Alındıktan Sonra Isıtma Sistemi Çalıştırılmalıdır.
Nilüfer Kombi Ve Petek Temizleme Hizmeti
Sıhhi Tesisat Bakım ve Onarım Çalışmaları Yapan Firmaların Çoğu Petek Temizleme Konusunda Da Etkili Hizmet Verebilmektedir. Hatta Petek Temizleme Veya Kombi Tesisatı Temizliği Yaptıracağınız Zaman Kombi Bakım Firmasından Ziyade Tesisat Bakım ve Onarımı Yapan Firmaları Tercih Etmenizi Tavsiye Ederiz.
Kombi ve Petek Bakımı Firmaları Kombi Bağlantıları Konusunda Uzman Olmakla Birlikte Isıtma Sistemini Sağlayan Tesisat, Boru ve Bağlantı Elemanlarının Temizliği Tesisat Ustalarının Uzmanlık Alanına Girmektedir. Kombi ve Petek Temizleme İşlemleri İle Isınma Sorunu Çözülmez İse Sıhhi Tesisat Bakım ve Onarım Çalışmaları Konusunda Bilgisi Olmadığı İçin Sorunun Ana Kaynağına İnemeyen Firmalar Çözümünü Sağlayamaz.
Tüm Petek ve Kombi Modellerine: İhlas, Raks, Termodinamik, Vaillant, Viesmann, Alarko, Ariston, As Royal, Auer, Baymak, Beretta, Blowtherm, Buderus, Buhara, Demirdöküm, E.C.A, Emko, Etna, Fellini, Ferroli, Isısan Temizlik Hizmeti Veriyoruz.
Bursa Merkez İlçelerde: Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu, Kestel, Gemlik Hizmet Vermekteyiz.
Genel Hizmet Alanlarımız:Kombi Temizleme, Petek Temizleme
Garantili Hizmetler İçin i 0546 940 21 75 Telefondan Bizi Arayın.
Nilüfer Laminant Parke
Aynı Zamanda Bir Başka HizmetimizdeNilüfer Laminant Parke
Boya Badana
Duvar Kağıtları
Asma Tavan
Duşakabin
Alçıpan
Tezgah Arası
Halı Döşeme
Laminant Parke
Yer Döşemesi
Perde Hazırlama
Kapı Grubu
Islak Zemin
Lamine parkeler; laminat parkeler gibi sadece görünümden ibaret olmayıp , doğal ürünlerdir. Laminat parke üretimi en basit tabiriyle matbaa usulü ile boyanan ve istenilen desenin verildiği kağıtların sıcak press yöntemi ile basılıp sertleştirilip daha sonra farklı yapıştırıcı çeşitleri ile levhalara yapıştırılması ile yapılır. Yani doğal değillerdir. Lamine parkede ise gerçek ağacın sıcaklığını hissedebilirsiniz. Ortama doğal bir hava verir. Bünyesinde toz barındırmaz. Temizliği kolaydır. Farklı renk ve seçeneklerinden ötürü dekorasyonun vazgeçilmez parçasıdır. Sistre ve cila yapılabilir. İyi bir bakımla uzun ömürlüdür. Akustik açıdan çok iyidir. Montajı kolaydır ve hızlı döşenir. Yerden ısıtmalı zeminler için uygundur. Döşeme işlemi bitince, hemen eşyalarınızı yerleştirip oturmanıza olanak sağlar. İlk döşeme sonrası sistre ve cila gerektirmez ama masif parkeler gibi defalarca sistre edilebilir. Lamine parkeler paketlerinden cilası bitmiş ve kullanıma hazır olarak çıkar. Yüksek frekanslı seslerin yutulmasını sağlayarak akustik olarak da konforlu bir ortam sağlar. Doğada giderek azalan değerli ağaçlar sadece en üstte kullanıldığı için çevre dostudur. Lamine parkeler mikrop ve bakteri barındırmaz ve elektrostatik ortam oluşturmaz.